Σελίδες

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τραμπούκικη επίθεση

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει την “τραμπούκικη” συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της ΠΑΕ ΑπόλλωνΓια τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής δημοσιογραφικού έργου, που έχει να κάνει με συνεντεύξεις παικτών στα ΜΜΕ, ισχύει ένας άτυπος πλην όμως εφαρμοζόμενος κώδικας μεταξύ ημών και υμών (δημοσιογράφων-ΠΑΕ): Ο ενδιαφερόμενος δημοσιογράφος ζητά την άδεια από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου και όταν αυτή δοθεί, αν συμφωνεί και ο αθλητής, γίνεται η συνέντευξη.

Όλα τα προαναφερόμενα τηρήθηκαν κατά γράμμα στην περίπτωση της συνέντευξης του αθλητή Α. Τζόρβα, στο συνάδελφο Δ. Δημητρίου.
Προκαλεί, λοιπόν, τεράστια έκπληξη η απότομη διακοπή της εν λόγω συνέντευξης από τον βοηθό προπονητή του Απόλλωνα, Στηβ Κωνσταντινίδη. Την έλλειψη ενδοεπικοινωνίας στην ΠΑΕ Απόλλων δεν είναι δυνατόν να την «πληρώνει» ένας εργαζόμενος δημοσιογράφος.
Πέραν τούτου όμως, θλίψη προκαλεί ο βίαιος τρόπος διακοπής της εν λόγω συνέντευξης από τον κ. Κωνσταντινίδη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δημοσιογράφου και ποδοσφαιριστή!
Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει απερίφραστα την «τραμπούκικης μορφής» ενέργεια του κ. Κωνσταντινίδη.
Ζητά – και αναμένει το συντομότερο δυνατό – την αποκατάσταση του συναδέλφου, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Απόλλων.
Διαβιβάζει την παρούσα στο Δ.Σ. της Super League, αναμένοντας από αυτήν να πράξει τα δέοντα.

Επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, προκειμένου να προασπίσει τους συναδέλφους και το δικαίωμά τους στην απρόσκοπτη ενημέρωση των φιλάθλων.