Σελίδες

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αντιδράσεις για τη διαιτησία και δουλειά στο γήπεδο

ΠΑΣ Γιάννινα: Διοικητικοί… χειρισμοί και… αγωνιστικές απαντήσεις | onsports.grΜπορεί η διαιτησία του Αμπάρκιολη στην αναμέτρηση της Κυριακής (8/12) να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες καλούνται να δώσουν τις δικές τους… απαντήσεις.
Έντονες παραμένουν οι αντιδράσεις των Ηπειρωτών για τη διαιτησία που έχει… αντιμετωπίσει τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα, ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζουν οι «κυανόλευκοι» το συγκεκριμένο ζήτημα θα το χειριστεί η διοίκηση της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Άλλωστε, όπως τονίστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος του «Άγιαξ» θα ζητήσει παράσταση στην ΚΕΔ, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του.

Όμως, ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να αφήσουν… πίσω τους τις τελευταίες εξελίξεις και την ήττα από τον Πανθρακικό και να στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με στόχο να βγάλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα από το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιέλθει, αρχής γενομένης από το ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη στην Ήπειρο.