Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Με Κάρτσακλα πρεμιέρα στον Prisma 95,1 στην Πρέβεζα

bissarionΟ Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, κ. Θωμάς Κάρτσακλας....ντεμπούταρε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Βησσαρίων Σάκκου στο Prisma 95,1 και εκτός της μέχρις σήμερα πορείας της νέας διοίκησης της ΕΠΣ, είπε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.


Σε ένα μίνι απολογισμό από την ημέρα της εκλογής του μέχρι σήμερα, ο κ. Κάρτσακλας, αρίθμησε αυτά που έχουν κάνει ως νέα διοίκηση.

1) Γραφείο εξυπηρέτησης ομάδων στην Λευκάδα.
2) Ιστοσελίδα της ΕΠΣ 
3) Μείωση εξοδολογίων κατά 20ε στις διαιτησίες
4) Καθιέρωση πλέυ άουτ(θωρακίζουμε το θεσμό και προστατεύουμε τον παράγοντα)
5) Έγινε το σούπερ καπ, με μεγάλη επιτυχία.
6) Προεπιλογή παιχτών για τις μεικτές έγινε στην Λευκάδα.

Ενώ, προανήγγειλε τι έχουν σκοπό να κάνουν το προσεχή διάστημα, όπως σεμινάρια και ημερίδες για τους διαιτητές.

Σε ερώτηση γιατί να μην υπάρχουν πλέυ οφ και υπάρχει πλέυ άουτ, είπε: Κάθε ένωση έχει δική της φιλοσοφίας. Εμείς πιστεύουμε ότι ο πρωταθλητής πρέπει να είναι πρωταθλητής. Δεν πρέπει να καταπονηθεί η πρωταθλήτρια μας καθώς έχει μπαράζ μετά και δεν πρέπει να ακυρώσουμε μία πορεία σε 30 αγωνιστικές.

Ενώ σε ερώτηση για την διαιτησία φέτος, σχολίασε:  «Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να παραπονεθεί αν αδικηθεί, όπως και να ζητήσει ακρόαση, ενώ συνέχισε: Φέτος, τα πηγαίνει καλά και δεν γίνετε όταν ΚΕΔ/ΕΠΟ εμπιστεύεται τους διαιτητές μας, εμείς θα τους κατηγορούμε. Είναι άνθρωποι και κάνουν και αυτοί λάθη, Ενώ η αξιολόγηση γίνεται με τον καλύτερο τρόπο». Και έκλεισε: «Έχουμε καλούς διαιτητές. Τίποτα δεν γίνεται εκ του πονηρού. Στους ορισμούς προσπαθούμε για το καλύτερο, αφού τους διαιτητές τους έχουμε από την Πέμπτη στην διάθεσή μας».