Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

firmani.gr: Πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

H Γιατρός Μαρία Κεφάλα είναι η νέα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων , μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας  και της καταμέτρησης των ψήφων.  Σε σύνολο 91 ψηφισάντων ,βρέθηκαν 2 λευκά και 2 άκυρα , με την κ . Κεφάλα να λαμβάνει τη σκυτάλη από τον σημερινό Πρόεδρο Γιάννη Παπαθανασίου . Ήταν η μοναδική υποψήφια στην εκλογική διαδικασία.
Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .
Η κ.Μαρία Κεφάλα έσπασε δύο ρεκόρ με την εκλογή της στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, το ηλικιακό, καθώς είναι μόλις 28 χρονών ,σηματοδοτώντας έτσι την πολυπόθητη ανανέωση, αλλά και του φύλλου, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρεία του ανδροκρατούμενου μέχρι πρότινος οργάνου. 
Με δηλώσεις της στον BHMA 90,1 δήλωσε χαρούμενη για την εκλογή της και ευχαρίστησε το εκλογικό σώμα για την εμπιστοσύνη. Δεν κουράστηκε να δεσμεύεται για άνοιγμα της ΝΟΔΕ προς την κοινωνία, τους πολίτες , τονίζοντας ότι οι πόρτες του κόμματος θα είναι διάπλατα ανοιχτές για όλους, για νέους και παλιούς , ώστε όλοι μαζί να επιτύχουν τον στόχο της ενεργούς συμμετοχής στα πράγματα.
Δήλωσε ικανοποιημένη από τα ποσοστά ανανέωσης που κατεγράφησαν συνολικά στην εκλογική διαδικασία και δεν έκρυψε τα θετικά της αισθήματα που σε καιρούς χαλεπούς για τα κόμματα νέοι άνθρωποι δηλώνουν παρών και έτοιμοι να βοηθήσουν.
Πιστεύει στη δύναμη των γυναικών και δεσμεύτηκε ότι θα βάλει το λιθαράκι της στην αναβάθμιση του κόμματος και στη σχέση του με την κοινωνία.

ΠΗΓΗ: firmani.gr