Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαιτησία

Φοβερά παράπονα έχουν στον ΠΑΣ για τη διαιτησία του Αμπάρκιολη στον αγώνα με τον Πανθρακικό όπου η ομάδα των Ιωαννίνων έχασε με 2-0. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έδωσε στο 28’ ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού και απέβαλε το Λίλα και στο 63’ απέβαλε επίσης άδικα τον Κεϊτά με 2η κίτρινη κάρτα. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τον σημερινό αγώνα  της ομάδας μας με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, αναγκάζεται  να εκδώσει για πρώτη φορά φέτος ανακοίνωση  που αποτελεί συνέχεια προηγουμένων  ανάλογων περιστατικών και όπως φαίνεται καταντούν  πλέον συνήθεια.

Θεωρούμε ότι το κομβικό σημείο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος, ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι, εις βάρος της ομάδας μας  και οι αποβολές των δυο ποδοσφαιριστών μας
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  γνωρίζει  να αποδέχεται την ήττα, εφόσον αυτή προέρχεται από την ανωτερότητα του οποιουδήποτε αντιπάλου της, αλλά δεν μπορεί  να την δεχθεί,  όταν έρχεται  από  εξωγενείς παράγοντες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο εξής θα τηρείται η ισονομία.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όσο και αν αυτό  φαίνεται περίεργο,  εξακολουθεί  να  έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Γιώργος Χρηστοβασίλης θα ζητήσει ακρόαση από την Κ.Ε.Δ.».