Σελίδες

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Από το NOVA2 το ματς Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, Τρίτη 10/12 21:45Ο Ολυμπιακός τα δίνει «Όλα για την πρόκριση» στους  «16» του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ και τα κανάλια Novasports τα δίνουν όλα για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Βελγίου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες μπροστά στο κοινό τους θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League.

Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το  pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.
Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ  και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.