Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Απεργία της ΕΣΗΕΑ σε τρεις εφημερίδες

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. , αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 3 μ.μ. της Δευτέρας, 9 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 3 μ.μ. της Τετάρτης, 11 Δεκεμβρίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας θα πραγματοποιήσουν συνέλευση την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3 ος όροφος).

-Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. κηρύσσουν νέα απεργία από τις 4 μ.μ. της Δευτέρας, 9 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Τετάρτης, 11 Δεκεμβρίου 2013 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.



-Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Π.Η.Τ., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 9 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 11 Δεκεμβρίου 2013.Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διαμαρτύρονται για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημ. «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» απέναντι στους εργαζόμενους και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.