Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση ΠΑΣ για δημοσιεύματα περί υπόπτων αγώνων

ΠΑΣ Γιάννινα: Έκτακτο ΔΣ με αφορμή τα «ύποπτα» ματς | onsports.grΣύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο έτσι ώστε οι Ηπειρώτες να «χαράξουν» τη στρατηγική τους για να αντικρούσουν τα όσα ακούγονται περί συμμετοχής της ομάδας σε ύποπτους αγώνες.
Η αρχή είχε γίνει λίγο καιρό πριν όταν έγινε γνωστό πως το παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Βέροια θεωρήθηκε ύποπτο για χειραγώγηση από την UEFA, ενώ η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή (01/12), καθώς ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας η είδηση πως θεωρείται ύποπτος και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι ιθύνοντες του «Άγιαξ»… βράζουν με τη νέα αυτή «αποκάλυψη» και υποστηρίζουν ότι γίνεται προσπάθεια να πληγεί τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρός της, Γιώργος Χριστοβασίλης, με αποτέλεσμα να εκδώσουν ανακοίνωση.

Σε αυτή, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώνουν πως την Τρίτη (03/12) θα συγκληθεί έκτακτα το ΔΣ της ΠΑΕ έτσι ώστε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις κι επί της ουσίας να «χαραχθεί» η στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι Ηπειρώτες έτσι ώστε να προασπίσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντά τους έναντι σε τέτοιου είδους ειδήσεις που δεδομένα προσβάλουν την εικόνα και την ηθική της ομάδας, όπως υποστηρίζουν από τα Γιάννινα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, τα οποία θεωρεί ότι μόνο σκοπιμότητες εξυπηρετούν, συγκαλεί αύριο Τρίτη, έκτακτο Δ.Σ. ώστε να αποφασιστούν οι ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της».
ΠΗΓΗ:onsports.gr