Σελίδες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ανύψωση ηθικού από Τσιώλη στους παίκτες

Ο Σάκης Τσιώλης, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, μιλώντας στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές μας, ανέφερε τα εξής:
«Συγχαρητήρια για την πολύ καλή απόδοση, το πάθος και την προσπάθεια που επιδείξατε στον αγώνα. Και συζητώ για το παιχνίδι , πέραν του πρώτου 25λεπτου που η ομάδα είχε πρόβλημα προσαρμογής στο γήπεδο και στον αντίπαλο.
Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και αν ήταν μια ομάδα που θα έπρεπε να βάλει γκολ, αυτή ήταν ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εφ όσον σε τουλάχιστον 4-5 περιπτώσεις βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ.

Μας μένει η πίκρα, καθότι όλοι θέλαμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που αψήφησε το κρύο και ήρθε στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον, ευχαριστήθηκε από την προσπάθεια και την απόδοση και αυτό είναι παρήγορο.
Προχωράμε και κοιτάμε το μέλλον. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε το επόμενο με τον Πανθρακικό, στο οποίο θα έχουμε σημαντικές απώλειες του Ντεβισέντι και του Μπέριου αλλά το θετικό είναι ότι θα έχουμε τον Τσάβες ο οποίος θα προπονείται πλέον κανονικά».
Φωτο Σταμούλη

ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr